Alain.nu

För dig som älskar mat

Italienska köket

Du som gillar italiensk mat och inte är kock kommer förmodligen direkt att tänka på pasta och pizza. Naturligtvis kommer detta att vara en stor del av Det italienska köket men du som har en kockutbildning kommer veta att det finns mycket mera från detta mycket professionella kök. Här handlar det mycket om färska örter och vitlök samt även om något de kallar för antipasti, vilket 

top view slow food pizza and pasta

exempelvis kan vara färska grönsaker i en mycket avancerad och elegant blandning. Något som också är mycket vanligt och utmärkande för det italienska köket är de soltorkade tomaterna och oliverna, vilket är något som kan få många måltider att uppgraderas till något mycket speciellt istället för en vanlig middag.

Du som vill få kunskaper om det italienska köket kan läsa massor om detta på nätet och du som verkligen vill ha de bästa kunskaperna för din karriär som kock ser inga genvägar. För att lära sig detta så kommer du att behöva jobba ett par år i Italien, vilket absolut inte alls är fy skam. Här får du de kunskaper du behöver, samtidigt som du får leva en tid i ett underbart land med trevliga människor.

Categories: Mat